Carane Masangake Laptop Panjenengan menyang Bluetooth Mobile Connect

Sing arep dienggo bareng sampeyan piranti laptop kanggo seluler Bluetooth nyambung.

Kayata Bluetooth punika dicokot kaya WiFi ing sing ngijini sampeyan nyambung piranti liyane tanpa njupuk alam masang wong uga kabel.

Pisanan Sampeyan kudu laptop lan uga mobile.

Waca pic iki.

Kanggo nyambungake piranti Bluetooth kanggo PC, sampeyan kudu masangake pisanan lan pindhah menyang setelan Pesona.

laptop otomatis nggoleki piranti Bluetooth.

piranti Bluetooth bakal nuduhake munggah sawise Enteni short.

Saiki iki nuduhake tab ing layar laptop pengin ngirim file,nampa file.

Yen sampeyan ing piranti kanggo masangake sampeyan bakal diwenehi kode

Aku klik ngirim file tab gambar saiki searches iki nuduhake ing laptop.

 

Yen sampeyan ing piranti kanggo masangake sampeyan bakal diwenehi kode…..

Kang file ngirim saiki klik Panjenengan nggolèki connect lan sabanjuré show tab iki.

Banjur sijine file lan tab sabanjuré jinis sabanjuré klik gambar send konfirmasi klik.

Kanthi sambungan Bluetooth Nggawe sampeyan ora kudu kudu masangake piranti maneh.

Pengin nampa file tab show iki ing layar.

Bluetooth nggolèki single.

Saiki sampeyan kasil.

Thanks kanggo ngunjungi…….

Posted By Mujeer

 

You May Also Like

About the Author: mujeer

WikiWon.com is a blog which aims to provide quality guidance to Bloggers, Webmasters, and Web Developers. It covers Free Web Development Resources, WordPress Tutorials, WordPress Plugins, WordPress How-to Guides, WordPress Page Speed Optimization, WordPress SEO, Android Tutorials, Android Applications and Much More. Within 6 months is about to hit 8000+ subscribers and still counting.

Ninggalake a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions dening W3 EDGE