Carane Masangake Laptop Panjenengan menyang Bluetooth Mobile Connect


Sing arep dienggo bareng sampeyan piranti laptop kanggo seluler Bluetooth nyambung.

Kayata Bluetooth punika dicokot kaya WiFi ing sing ngijini sampeyan nyambung piranti liyane tanpa njupuk alam masang wong uga kabel.

Pisanan Sampeyan kudu laptop lan uga mobile.

Waca pic iki.

Kanggo nyambungake piranti Bluetooth kanggo PC, sampeyan kudu masangake pisanan lan pindhah menyang setelan Pesona.

laptop otomatis nggoleki piranti Bluetooth.

piranti Bluetooth bakal nuduhake munggah sawise Enteni short.

Saiki iki nuduhake tab ing layar laptop pengin ngirim file,nampa file.

Yen sampeyan ing piranti kanggo masangake sampeyan bakal diwenehi kode

Aku klik ngirim file tab gambar saiki searches iki nuduhake ing laptop.

When you click on your device to pair it you’ll be given a code…..

Kang file ngirim saiki klik Panjenengan nggolèki connect lan sabanjuré show tab iki.

Banjur sijine file lan tab sabanjuré jinis sabanjuré klik gambar send konfirmasi klik.

Kanthi sambungan Bluetooth Nggawe sampeyan ora kudu kudu masangake piranti maneh.

Pengin nampa file tab show iki ing layar.

Bluetooth nggolèki single.

Saiki sampeyan kasil.

Thanks for Visiting…….

Posted By Mujeer

Hope you like this article, if you did make sure you give it a thumbs up and a good comment down below.

Ninggalake a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge