Feng Shui | Principles Key | Mratelakake panemume Medical | Consulting praktisi a | Feng Shui

Feng Shui

Praktek ing Tiongkok liwat ewu taun, Feng shui punika seni Oriental kuna noto urip lan apa papan kanggo nggawa keuntungan fisik lan spiritual. Asalé saka filsafat padha Akupunktur lan terapi tradisional liyane, iku nggoleki kanggo Atmosfer aliran (energi urip) ing kamar utawa bangunan kanggo nambah kesehatan, rasa seneng, lan kamakmuran sing manggon utawa bisa ana. Feng shui wis impact utama ing pangembangan kutha kayata Hong Kong ing UK Amerika Utara lan Australasia

Harfiah diterjemahaké dadi “angin” lan “banyu” naha Shui (pocapan” Fung Shui”) menehi werna ing yakin kuna Cina sing pasukan lingkungan wangun nasibe manungsa. Miturut legenda, panguwasa Cina, FU Hsi, weruh tortoise berkembang saka Kali Lo lan temen maujud sing menehi ing Nihan sawijining pralambang prinsip universal. Kang digunakake pola iki kanggo nggawe wolung konfigurasi saka pasukan semangat, dikenal minangka trigrams, kang dadi basis saka karya sangat pengaruh saka niteni, aku ching (kitab owahan). Dianggep pirsa dening naha Master Shui ing pengadilan Imperial, iki mengko digunakake ing saindhenging China minangka panuntun kanggo kaputusan-nggawe. Feng shui wis slamet abad lan dijupuk supaya akeh ing Stamford sing perusahaan kulon adhedhasar ana asring kapekso kanggo ngakoni iku nalika ngrancang kantor anyar. Iku cara iki, knowledge of the art is now spreading to the west.

Principles Key

Adhedhasar prinsip padha sing saka pangobatan tradhisional Tiongkok, Feng Shui iki kadhangkala disebut minangka “papan Acupuncture” Ing cara sing boten seimbang antawis Yin lan Yang ing awak dipercaya kanggo ngrusak kesehatan, ngandika duwe efek negatif ing kabèh aspèk kauripan, saka sesambetan kanggo urusan financial.

Landscapes, bangunan, kamar malah menang tabel sing ngandika duwe aliran dhewe saka Qi utawa urip energi, lan ngusir Shui nyengkuyung diblokir utawa kurang Qi peta segi wolu, dikenal nduweni ba-gum, may be superimposed onto the ground plan of a building or room. If one section of the bar gun is missing, utawa masalah kanti awon disusun sing samesthine ing area sing cocog saka manggoni, urip. Konsep Cina trigrams lan (Kalima unsur) bumi, geni, banyu, kayu, lan logam uga faktor tombol ing naha Shui, gumantung ing sekolah naha Shui kanggo kang belongs praktisi, saben unsur uga digandhengake karo titik kompas, werna, mangsa, lan nomer. Hubungan antarane unsur digunakake kanggo netepke Feng Shui ing ngarep utawa papan lan nggawe negara harmoni. kang manggoni, tanggal lahir asring njupuk menyang akun awit iki banget bisa kategorinipun miturut limang unsur. Some practitioners also use a map of five symbolic animals to analyze a space.

Ing West, “ngresiki papan” Techniques bisa dipigunakaké saliyane, utawa tinimbang naha Shui. ritual upacara sing digambar saka Native American, Zulu, Maori, lan budaya Bali, nglibatno lonceng-ringing, dupa, kobong, incantations are crystals, digunakake kanggo gawe resik, lan bangunan beton.

Bukti lan riset

Ora ana studi digawa metu ing West ing Feng Shui, lan riset menyang terapi related, kayata Acupuncture, wis gagal kanggo mbuktekaken wontenipun Qi.

Mratelakake panemume Medical

Naha Shui dumunung njaba wates kaahlian medical Western lan misale jek adoh dibusak saka pendekatan conventional kanggo penyakit lan perawatan. Nanging, doctors acknowledge that social and psychological effects of health and disorder may merit some consideration.

Consulting praktisi a

A Fend Shui consultation usually involves a visit to your home or workplace by a practitioner. Dawa riko gumantung ing ukuran bangunan nanging umume 1-2 jam. Sajrone sesi, praktisi bakal takon bab sembarang wilayah ing urip utawa bisnis sing aran ing mbetahaken manungsa waé, lan uga bisa takon tanggal lahir kabeh te anggota houshold utawa tombol anggota staf ing papan Panjenengan.

You May Also Like

About the Author: mujeer

WikiWon.com is a blog which aims to provide quality guidance to Bloggers, Webmasters, and Web Developers. It covers Free Web Development Resources, WordPress Tutorials, WordPress Plugins, WordPress How-to Guides, WordPress Page Speed Optimization, WordPress SEO, Android Tutorials, Android Applications and Much More. Within 6 months Softstribe is about to hit 8000+ subscribers and still counting.

Ninggalake a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions dening W3 EDGE