DOWNLOAD lan nginstal Ludo STAR : 2017 (NEW) IN PC (WINDOWS 7,8/10 UTAWA MAC)


DOWNLOAD lan nginstal Ludo STAR:

Ludo punika game Papan paling populer sing tau diprodhuksi ing sajarah Smartphone game. Iku banget populer ing negara Asia kaya Pakistan, India, Sri Lanka, Nepal, Bangladesh lan etc. Salah mréntahaké paling gedhe kanggo game iki sing digawe kanggo kabeh wong klompok umur lan iku pancene fun. Sampeyan bisa muter game iki ing sembarang wektu sampeyan pengin. Bubar sing Ludo Star anyar 2017 game android dirilis. Amarga popularitas saka game iki app iki dadi misuwur lan tak hit ageng ing Google Play Store.

ukuran Game namung 14.8 MB lan sampeyan kudu mlebet saka facebook bisa ngajak kanca-kanca. Sampeyan uga bisa saingan karo pemain liyane ing variasi. Yen sampeyan mikir sing bisa muter game iki ing mung piranti Android iku ora. Sampeyan uga bisa muter game iki ing PC nggunakake cara sing kita njlèntrèhaké ngisor.

fitur game:

  1. Play with random player 2-4 cocog
  2. Mlebet facebook kanggo ngajak kanca-kanca muter sampeyan
  3. Play karo aturan favorit
  4. Play variasi: Classic, Master utawa cepet
  5. Dobel saka bagéyan, kill 1 before entering home etc and much more

Sampeyan bisa download game saka iki link

Supaya kabeh sing perlu dilakoni kanggo muter ing pc mung emulator piranti Android.

Ana bakal pranala kanggo emulators Android

Microsoft Office

Big nox

pamuter app Nox

So after you downloaded the game and any of this emulator you need to install any of this emulator on your pc, saka sampeyan bakal bisa nginstal file apk ing emulator Panjenengan. Lan sawise ngrampungake kabeh kuwi persiyapan iki. Akhire, sampeyan bisa seneng game kanggo muter ing pc.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa mung mikir sing ora kejawab soko, mung supaya kita ngerti ing komentar ing ngisor iki. Bebas bae kanggo ninggalake opionion Panjenengan. Mugi sampeyan pancene seneng muter game ing Windows ing Mac pc liwat emulator android.

Hire Us

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

*

CommentLuv badge